کرِیتین را با منیزیم ترکیب کنید برای بهبود، قند خون را ثابت نگه‌دارید — به‌علاوه ۳ نکته تغذیه‌ای

توسط Abby Norman

کسرول سیب‌زمینی شیرین در ظرفی آبی، با پکان و لایهٔ پودر، همراه با قطعات سیب‌زمینی شیرین و پکان

فیبر موجود در سیب‌زمینی شیرین می‌تواند به کاهش سرعت هضم در بدن شما کمک کند.

from_my_point_of_view / Getty Images

خلاصهٔ این هفته شامل راهکارهای عملی برای حمایت از سلامتی‌تان از طریق تغذیه و مکمل‌ها است.

بیاموزید چگونه در هر وعده غذایی قند خون را متعادل کنید، منیزیم چه مدت زمان می‌برد تا اثر کند (و با چه چیزی ترکیب شود)، چه زمانی برای بهره‌برداری حداکثری از سیب‌زمینی شیرین لذت ببرید و کدام ادویه‌ها می‌توانند به مقابله با التهاب کمک کنند.

۱. ترکیب منیزیم و کرِیتین برای بهبود عضلات 💪

ترکیب کرِیتین با مکمل‌های منیزیم می‌تواند منجر به تمرین بهتر و بهبود عضله پس از ورزش شود، اما تحقیقات دربارهٔ این ترکیب محدود است.

به‌طور کلی، کرِیتین به عضلات شما کمک می‌کند تا در اوج توان کار کنند و منیزیم به آرامش و بازسازی عضلات یاری می‌دهد. معمولاً ترکیب این مکمل‌ها برای اکثر افراد ایمن است، اما بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا ببینید کرِیتین و منیزیم چگونه می‌توانند به اهداف بهداشتی خاص شما کمک کنند.

۲. برای منیزیم کمی زمان بدهید تا اثر کند ⏰

فواید مکمل‌های منیزیم ممکن است بلافاصله قابل مشاهده نباشند.

دکتر روبن چن، پزشک تخصصی ورزش‌های پزشکی و مدیر پزشکی ارشد شرکت Sunrider International، اعلام کرد که ممکن است چند هفته طول بکشد تا پس از آغاز مصرف مکمل منیزیم، تغییرات در بهبود عضلات مشاهده شود. بهبودهای مربوط به خواب و التهاب نیز ممکن است یک‌دو ماه زمان ببرد.

۳. در هر وعده غذایی قند خون خود را متعادل نگه دارید 🍽️

هنوز از یادگاری‌های شام عید تشکر (Thanksgiving) لذت می‌برید اما آماده‌اید تا به یک رژیم غذایی متعادل‌تر بازگردید؟ دکتر سوهیب ایمتیاز، مدیر پزشکی ارشد Verywell، برخی نکات ساده برای ثابت نگه داشتن قند خون در هر وعده غذایی ارائه می‌دهد.

لازم نیست کربوهیدرات‌ها را حذف کنید. بلکه نکتهٔ کلیدی این است که کربوهیدرات‌های پیچیده را با مواد مغذی که به تنظیم قند خون کمک می‌کنند، مثل چربی‌های سالم، پروتئین و فیبر ترکیب کنید. زمان‌بندی وعده‌های غذایی نیز مهم است. خوردن غذا زودتر در طول روز می‌تواند به شما کمک کند تا از کاهش حساسیت به انسولین و افزایش ناگهانی قند خون که معمولاً در شب رخ می‌دهد، جلوگیری کنید.

۴. با ادویه‌هایی که به مبارزه با التهاب کمک می‌کنند طعم‌دار کنید 🌶️

چه با دردهای زمستانی دست و پنجه نرم می‌کنید و چه سعی در پیشگیری از سرما دارید، افزودن ادویه‌های بیشتر به وعده‌های غذایی می‌تواند مفید باشد.

زردچوبه بیشترین توجه را به‌دلیل خواص ضدالتهابی‌اش جلب می‌کند، اما بسیاری از ادویه‌های دیگر نیز فواید مشابهی دارند. معمولاً می‌توانید گزینه‌ای پیدا کنید که کنترل التهاب را تقویت کند و با سلیقهٔ شما سازگار باشد. اگر به آشپزی تمایل دارید، ادویه‌های گرم مانند زنجبیل، دارچین و میخک را امتحان کنید. اگر در شام بیشتر به طعم تند نیاز دارید، فلفل قرمز (cayenne)، زعفران، سیر یا فلفل سیاه را انتخاب کنید. برای تعادلی میان شیرینی و تندی، هل گزینهٔ مناسبی است.

۵. سیب‌زمینی شیرین را در زمان مناسب روز بخورید 🍰

هنوز سبزیجات اضافی از تهیهٔ غذاهای تعطیلات دارید؟ سیب‌زمینی شیرین گزینه‌ای پر از مواد مغذی است که فیبر و ویتامین‌ها و مواد معدنی کلیدی مانند پتاسیم، ویتامین A و بتا‑کاروتن فراهم می‌کند. همچنین به‌قدری همه‌کار است که می‌تواند در هر وعده یا میان‌وعده‌ای جای گیرد.

بهترین زمان برای مصرف سیب‌زمینی شیرین بسته به هدف‌های روزانهٔ شماست:

  • برای یک صبحانهٔ سیرکننده، پنکیک‌های سیب‌زمینی شیرین را امتحان کنید یا به‌جای توست از سیب‌زمینی شیرین برش‌خورده استفاده کنید.
  • برای انرژی ثابت در نیمروز، سیب‌زمینی شیرین‌پخته و مکعب‌شده را به سالاد اضافه کنید یا آن را در سوپ کرمی مخلوط کنید.
  • فیبر موجود در سیب‌زمینی شیرین باعث می‌شود احساس سیری داشته باشید، که می‌تواند اشتیاق به خوراکی‌های شبانه را زمانی که آن را در شام می‌خورید، کاهش دهد.

نویسنده و ویراستار حوزه سلامت

نوشتهٔ Abby Norman
نرمان، نویسنده و ویراستاری است که بیش از یک دهه تجربه در صنعت بهداشت و درمان دارد.